Random

3 kokker i hus nr. 19

Hei! Erle og Ina kom på besøk for å ferje at det endelig er Høstferie! Vi har laga oss smoothie og muffins, og ser på komedien "What to expect when you're expecting" haha, den er sykt bra. 

God natt♥

-Kristine

Dipdye

Jeg og Erle ble skikkelig stoka på å ta dipdye. Dessverre var de eneste konditorfargene vi hadde gul og grønn. Siden gul ikke ga noe farge i det hele tatt ble det grønn. Selvfølgelig funka det ikke på meg, men på Erle der i mot!

Vi ble begge enige om å ikke ta grønnfarge neste gang, ble litt i det dystre laget. Men det var sykt gøy og annbefales å prøve, det går jo ut i vask uansett!

Hva syns dere?

-Kristine

Tilbake

Sorry, sorry, sorry for at jeg ikke har blogga de fem siste dagene! Jeg har egentlig ingen god nok grunn. Det startet vel med at jeg hadde sykt lite inspirasjon en dag. Men jeg merker allerede etter en dag at jeg savner å blogge, på en måte noe som mangler i hverdagen. Så, jeg beklager for at det ble en sånn "uinformert" pause, det lover jeg ikke skal skje igjen. 

Det har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye i det siste, bare sykt mye skolegreier. I går var vi å så Tina og Betina The movie da! Jeg så den med Rikke, Emma, Erle, Kristin, Øystein og Marcus. Den var jo ikke akkurat så fantastisk bra, mer morsom og rar. Det er jo nesten en sånn film man må se, i alle fall jeg kjente meg litt igjen, haha flaut! Nå drar jeg på teateret for første øving med rollene, etterpå skal jeg til Ingvild. Gleder meg! Få en fin dag♥-Kristine
 

MGP liksom

Halloo!

I går kom Erle, Ina og Emma på besøk. Vi bestemte oss for å se på årets MGPjr. Vi ble helt revet meg og stemmte til sammen 10 ganger! Vår største favoritt var jo selvfølgelig "To dråper vann" men de søte guttene Marcus og Martinius. Men det ble jo aller best stemning med "Hekta"! Var rett og slett en sykt koselig kveld, med bra musikk, haha♥

 

 

Din favoritt?

-Kristine

Nettoyer la chambre putain

Jeg vet overskriften er umulig å forstå, men jeg tror det er like greit. I hele dag har jeg rydda rommet, det var utrolig mye rot. Jeg hater virkelig å rydde, spesielt hvis det tar hele dagen. Men sånn går det når man rydder kun en gang i måneden, haha! Heldigvis skal jeg dra til Emma straks, sånn at jeg ikke blir helt deprimert. Også tok jeg jo før og etter bilder, herreguud det var stor forskjell!

-Kristine

Lørdag`s kvæld

Heiii!

I går, etter jeg hadde vært hos Rikke, dro jeg til Emma. Var en sykt koselig kveld, med utrolig mye junk food haha! I kveld er ca. alle vennene mine på Døgnvill festivalen. Det er sykt kjipt å sitte hjemme alene imens de får se LMFAO live!!!  Siden jeg like vel ikke har noe annet å gjøre, tenkte jeg å spille inn videoen i kveld da, så stay turned!

Hva gjør dere i kveld?

-Kristine

Spørsmålsrunde

Tenker å kjøre på med en spørsmålsrunde, siden bloggen er såpass ny. Avslutter i løpet av dagen, KJØR PÅ! 


hahahaha lol

Videoen kommer i kveld eller i morgen!

-Kristine

Kristine Holmen

Kristine Holmen

14, Tromsø

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits