september 2012

3 kokker i hus nr. 19

Hei! Erle og Ina kom på besøk for å ferje at det endelig er Høstferie! Vi har laga oss smoothie og muffins, og ser på komedien "What to expect when you're expecting" haha, den er sykt bra. 

God natt♥

-Kristine

Sool

Endelig er det sol i Tromsø! Ikke at det er så veldig varmt da, men det blir det jo aldri. I dag har vi hatt den mest krevende ukedagen, Tirsdag♥ Starter med språkfag klokka åtte og slutter med svømming kvart på tre. Deilig! Men det er ganske rart hvor mye mer motivasjon man får av at sola skinner! Hvilket vær er det hos dere?

-Kristine

God natt og sånn

Skulle egentlig bare lage et lite kveldsinnlegg for å si god natt haha, retard. I dag lagde jeg og Erle oss taco, noe som gjorde at jeg kom alt for sent på trening. Ganske typisk meg å ikke sjekke planen godt nok. I kveld har jeg egentlig bare brukt tiden min på en av de lange norskleksene som læreren er så glad i å gi oss. Men nå må jeg få litt søvn, skal opp halv seks i morgen, wiiii! 

Livretten min♥

hahahahhah, fina i aksjon.

-Kristine

Autumn outfit

Sko - UGGS   ...   Bukse - BikBok   ...   Genser - Lindex   ...   Skjerf - Random   ...   Jakke - Bjørn Borg

-Kristine

Hællæ bloggen

SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY SORRY 

Men nå. Nå er jeg tilbake.

Har hatt en super helg med verdens beste jenter. På fredag sov jeg, Ina og Rikke hos Erle, og på lørdag sov vi hos meg. I dag er jeg ganske utslitt og mangler en del søvn, men det var absolutt vært det!

Som dere sikkert ser, har jeg fiksa nytt design! Jeg var SÅÅ lei av det forgie. Jeg valgte å droppe headeren denne gangen, det er alltid den jeg blir lei av. Pluss at bare etter en uke syns jeg alltid at tryne mitt ser helt knødd ut på den, haha. Fikser sidemenyen i morgen.

Men nå skal jeg lage meg smoothie og se litt på tv, før jeg og Erle tar en joggetur. God natt♥

Hahahah, blir ikke penere alltså! Kameraet var tomt for strøm så, ja.

-Kristine

 

 

Instagram

Follow meg på instagram! @kristineholmen


-Kristine

Dipdye

Jeg og Erle ble skikkelig stoka på å ta dipdye. Dessverre var de eneste konditorfargene vi hadde gul og grønn. Siden gul ikke ga noe farge i det hele tatt ble det grønn. Selvfølgelig funka det ikke på meg, men på Erle der i mot!

Vi ble begge enige om å ikke ta grønnfarge neste gang, ble litt i det dystre laget. Men det var sykt gøy og annbefales å prøve, det går jo ut i vask uansett!

Hva syns dere?

-Kristine

Jeg elsker deg...

Person som har kuttet strømledninga på skolen♥

Wiiiiii, fri fra skolen i dag! Strømledninga var tydeligvis blitt kuttet så alle fikk dra hjem! Utrolig rar følelse egentlig, var jo klar for den mest krevende dagen i skoleuka, også plutselig var den ikke der. Jeg og Erle dro rett på butikken for å kjøpe smoothie- og vaffelingredienser, dette måtte jo feires! Etter å spist oss stappmette sovnet vi begge foran tv?en. Da vi våkna var det fire siders stil om et land som ventet på oss. Så er det er det dagen har gått ut på. I kveld skal jeg på teateret for å ha sangprøve. Egentlig ganske trist å sitte inne å gjøre lekser mens sola skinner ute, men sånn er ungdomsskolelivet. -Kristine

Bilderedigering

Da var det vel på tide å lage et innelgg om hvordan jeg redigerer bildene mine!

Nå er jo dette bildet VELDIG redigert, men jeg synes i hvert fall at det ble mye kulere. Jeg blir ofte provosert over at folk noen ganger har et sykt bra kamerat, tar fantastiske bilder men ikke redigerer de. Man trenger ikke redigere de noe mye, bare kanskje litt lysere eller mørkere. Det blir jo så mye finere og det er jo så enkelt!

Jeg redigerte alltid bildene mine på "picnik.com" før, så da det ble lagt ned hadde jeg min lille sørgestund. Men, så var jeg så heldig å finne nettsiden "picmonkey.com". Den var jo minst like genial som den gamle, kanskje til og med bedre! Så til folk som ikke er vant med kompliserte redigeringsprogram eller savner picnik like mye som jeg gjorde anbefaler jeg denne siden HEEEERRR!

Slik gjør du det:

1. Gå inn på siden.

2. Last ned bildet du skal redigere.

3. Velg størrelse, eventuelt roter det, juster lyset og skarphet sånn du vil ha det.

4. Velg en til flere effekter.

5. Lagre det.

+ at du også kan sminke deg, legge til tekst, legge til symboler, velge ramme, velde mønster i bakgrunnden og lage collage.

Håper dere prøver det ut, det er faktisk utrolig gøy!

-Kristine

 

Skoleantrekk

Hettegenser - Cubus   ...   Bukse - BikBok   ...   Sko - Converse

Hva syns du?

-Kristine

Høst antrekk

Topp - Cubus   ...   Skinnjakke - Vintage ellernoe   ...   Bukse - BikBok   ...   Sko - Converse

Hva syns du?

-Kristine

Tilbake

Sorry, sorry, sorry for at jeg ikke har blogga de fem siste dagene! Jeg har egentlig ingen god nok grunn. Det startet vel med at jeg hadde sykt lite inspirasjon en dag. Men jeg merker allerede etter en dag at jeg savner å blogge, på en måte noe som mangler i hverdagen. Så, jeg beklager for at det ble en sånn "uinformert" pause, det lover jeg ikke skal skje igjen. 

Det har vel egentlig ikke skjedd så veldig mye i det siste, bare sykt mye skolegreier. I går var vi å så Tina og Betina The movie da! Jeg så den med Rikke, Emma, Erle, Kristin, Øystein og Marcus. Den var jo ikke akkurat så fantastisk bra, mer morsom og rar. Det er jo nesten en sånn film man må se, i alle fall jeg kjente meg litt igjen, haha flaut! Nå drar jeg på teateret for første øving med rollene, etterpå skal jeg til Ingvild. Gleder meg! Få en fin dag♥-Kristine
 

"Fantastisk oveskrift"

Hei!!

I dag var Emma og Erle på besøk, vi lade oss grøt før vi dro en tur ned til byen. Jeg fikk ikke vært der særlig lenge da, siden jeg hadde teaterøving. Da jeg kom hjem for en time siden satt jeg meg rett ned med matten, og nå holder øynene mine på å gli igjen, jeg blir så sykt trøtt av matte, haha. Jeg må nok slenge inn noen bilder fra søndag, tok ikke noen i dag dessverre.


Erle fant en firkløver, var faktisk helt tilfeldig, hun kastet bare et blikk ned på bakken og der var den!

-Kristine

MGP liksom

Halloo!

I går kom Erle, Ina og Emma på besøk. Vi bestemte oss for å se på årets MGPjr. Vi ble helt revet meg og stemmte til sammen 10 ganger! Vår største favoritt var jo selvfølgelig "To dråper vann" men de søte guttene Marcus og Martinius. Men det ble jo aller best stemning med "Hekta"! Var rett og slett en sykt koselig kveld, med bra musikk, haha♥

 

 

Din favoritt?

-Kristine

There's so many beautiful reasons to be happy-Kristine

Kristine Holmen

Kristine Holmen

14, Tromsø

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits