august 2012

Jenter i aksjon

Dette innlegget skulle egneltig ha vært postet i går, men da jeg først skulle blogge, klikka dataen. Det er så typisk!

I går kom Rikke, Erle og Ida på besøk, det var en herlig dag med noen herlige jenter! Vi tok helt sykt mange bilder, bestilte pizza, lagde smoothie og vafler. 


Litt sånn veldig flytende smoothie.


Stemnig for bilde!


♥♥♥

Nå drar jeg en tur til Emma, få en fin kveld!

-Kristine

 

Black and whiteDet er skikkelig merkelig at bildene ser så proffe ut når man har svart, hvitt effekt, haha! 

I dag var Erle og Emma på besøk før jeg dro på min første sangtime. Jeg hadde grua meg skikkelig, men det var jo selvfølelig ikke farlig! Skal lære meg en sang gom heter "The Rose", skikkelig sånn ballade greier, men den er veldig fin da.

Hva syns du om svart og hvitt effekt?

I sminkemappa mi

Hei!

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bilder av hva jeg har i sminkemappa, så jeg tenkte å gjøre det nå. Dette er da de tingene som jeg ALLTID har i sminkemappa.

IsaDora Browsing powder: Dette er det beste solpudderet jeg noen sinne har prøvd, det er ugeskrivelig bra! Jeg har det i "94 matte tan" og kjøpte det på Cubus. 

bareMinerals: Denne foundation fra i.d  og er helt genialt. Den dekker ganske bra og er smatidig ikke dårlig for huden på noen som helst måte. Hvis man har uren hud burde man droppe den gamle foudationen og heller teste ut bareMinerals, den gir huden luft og ligger ikke tungt på i det hele tatt. Kjøpt på Kicks. Har det i fargen Fairy Light.

Clinique anti-blemish solutions: Jeg har nesten ikke ord på hvor godt denne dekker, pluss at den holder dagen ut. Jeg elsker den rett og slett. Har den i den lysteste fargen, kjøpt på tax-free.

Clinique marcara: Dette er en av de fem små reise/teste mascaraene jeg har. Denne var gratis, men jeg elsker den. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å kjøpe meg den i orginal versjon når den går tom.

Maybelline New york The Colossal volum express Waterproof: Haha, den hadde et langt navn! Man må vel egentlig bare ha en vannfast mascara med seg, syns egentlig ikke den er så fantastisk bra, men den er sånn helt grei. Kjøpt på Cubus.

Eyebrow liner: Denne er vel en klassiker. Den er jo faktisk utrolig bra da. Light Brown. Fra H&M.

Eye Liner: Helt ok Eye Liner, bruker den egentlig ikke så mye så det er nok like greit. Solid Black. Fra H&M.

Øyenbryns skjærer: Jeg bare elsker denne oppfinnelsen. Jeg hater å nappe øyenbrynene mine, og det er jo ikke vits å lide så mye for skjønnheten når det fins en annen løsning. Også kjøpt på Cubus.

Kostene:

IsaDora kosten er mykere enn en hundevalp. Herregud jeg elsker den!

Foundation kosten fra H&M, som dessverre er satt sammen med et annet piggsvin (jeg rev de fra hverandre) er faktisk mye bedre en jeg noen sinne kunne ha forestilt meg. 

Consealer kosten fra i.d er veldig bra, sånn er den saken.

Kosten fra i.d er nok et piggsvin, røyter gjør den også. Men den er jo brukelig da.

Tangle Teezer: HELT GENIALT! 

Avril Lavinge Sweet Rose: (Jeg tror det var noe sånt den het.) Størrelsen på denne flaska er liksom helt genial, og passer perfekt inn i sminkemappa mi + at den lukter himmelsk.

Dry Shampoo: Jeg må bare ha med meg tørr shampo, jeg er bare sånn. Man vet jo aldri når man finner ut av at det kan være nødvendig. Kan kjøpes på helt vanlig matbutikk.

________

Det var det! Nå skal jeg dra å jogge med Erle. God natt♥

-Kristine

 

 

 

Kinoo

Hei! Dette er da den første gangen jeg blogger fra mobilen, og forhåpentligvis den siste også, hater innlegg fra mibil! Alle bildene blir alltid så små, noe som gjør innleggene skikkelig triste etter min smak.

Sorrysorrysorry for at jeg ikke at blogga i dag, det ble rett og slett ikke tid til det.
Jeg var i byen men Erle og Ina, vi shoppa, spiste og dro på kino. Var super koselig!
Men nå må jeg nok få meg litt søvn, starter jo klokken åtte i morgen...
Natta! <3
(Beklagr for det lille, dårlige bildet)

Nettoyer la chambre putain

Jeg vet overskriften er umulig å forstå, men jeg tror det er like greit. I hele dag har jeg rydda rommet, det var utrolig mye rot. Jeg hater virkelig å rydde, spesielt hvis det tar hele dagen. Men sånn går det når man rydder kun en gang i måneden, haha! Heldigvis skal jeg dra til Emma straks, sånn at jeg ikke blir helt deprimert. Også tok jeg jo før og etter bilder, herreguud det var stor forskjell!

-Kristine

Videoblogg - svar på spørsmålsrunden

 

Lørdag`s kvæld

Heiii!

I går, etter jeg hadde vært hos Rikke, dro jeg til Emma. Var en sykt koselig kveld, med utrolig mye junk food haha! I kveld er ca. alle vennene mine på Døgnvill festivalen. Det er sykt kjipt å sitte hjemme alene imens de får se LMFAO live!!!  Siden jeg like vel ikke har noe annet å gjøre, tenkte jeg å spille inn videoen i kveld da, så stay turned!

Hva gjør dere i kveld?

-Kristine

Spørsmålsrunde

Tenker å kjøre på med en spørsmålsrunde, siden bloggen er såpass ny. Avslutter i løpet av dagen, KJØR PÅ! 


hahahaha lol

Videoen kommer i kveld eller i morgen!

-Kristine

Dagens antrekk

Hallays!

Grunnen til at jeg ikke blogger før nå er fordi jeg dro til Emma rett etter skolen. Lagde smoothie og spiste middag før jeg dro hjem. Denne dagen har godt helt utrolig fort etter min mening! I morgen starter vi 8.00 og slutter 11.15, timeplanen er helt seriøst satt opp slik, LYKKE! Har egentlig ingen planer for kvelden, tenker bare å slappe litt av og kanskje jogge en tur. Men over til det innlegget faktisk handler om, dagens antrekk. Det er en stor begivenhet folkens, første antrekk på bloggen! Haha, neida. Det er egentlig bare et typisk skole antrekk, enkelt og greit.


T-Shorte // Cubus

Bukse // H&M

 

Hva syns du?

-Kristine

Film tid

Da kom Erle på besøk! Siden vi begge har en sløve dag bestemte vi oss for å se en film, vi valgte en usett "Jack and Jill". Får slenge inn ett par bilder, så blogges vi i morgen!

Hva gjør dere i kveld?

-Kristine

Hjemmekos

Halla bloggen!

Jeg ble rett og slett helt utslitt av fjellturen i dag, så jeg bestemte meg for å være litt lat og bare henge hjemme, noe som er utrolig avslappende. Har laga meg smoothie og sånn havregryn greie. Tenkte å finne fram noen episoder av "En moderne familie" også. Haha, læreren vår glemte å si når vi skulle på skolen, så jeg satser på at ingen minner han på det også. 

-Kristine

Sportacus

I dag var vi på fjelltur med trinnet. Var en utrolig lang og krevende tur, jeg ble faktisk helt sykt sliten. I morgen kommer jeg nok til å være så støl jeg ikke har vært på lenge, haha!

Så har jeg jo lagt opp en plan om hvor mye jeg skal trene i dette halvåret. Planen er å jogge minst tre ganger i uka og styrketrening minst to. Hittil gå det faktisk sykt bra, det er egentlig skikkelig typisk meg å gi opp etter ett par uker, men denne gangen har jeg ingen planer om å stoppe!

 

Hva har du gjort i dag?

-Kristine

 

 

Første innlegg og sånn

Hei!

Mitt navn (som dere kanskje skjønte) er Kristine Holmen. Jeg er 14 år, vokst opp i Oslo og bor for tiden i Tromsø. Bloggen kommer vel til å bli sånn ganske vanlig. Som, hva jeg har gjort om dagen, outfits, bilder, osv. Tar alle bildene mine med Nikon D5100. Håper dere finner det interessant, jeg vil gjerne ha tips eller meninger i kommentarfeltet. Så, ja da slenger jeg bare inn et litt retard bilde og starter blogglivet på ny!(Rikke er bare bessstt)

-Kristine 

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Kristine Holmen

Kristine Holmen

14, Tromsø

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits