Hverdag

Sool

Endelig er det sol i Tromsø! Ikke at det er så veldig varmt da, men det blir det jo aldri. I dag har vi hatt den mest krevende ukedagen, Tirsdag♥ Starter med språkfag klokka åtte og slutter med svømming kvart på tre. Deilig! Men det er ganske rart hvor mye mer motivasjon man får av at sola skinner! Hvilket vær er det hos dere?

-Kristine

God natt og sånn

Skulle egentlig bare lage et lite kveldsinnlegg for å si god natt haha, retard. I dag lagde jeg og Erle oss taco, noe som gjorde at jeg kom alt for sent på trening. Ganske typisk meg å ikke sjekke planen godt nok. I kveld har jeg egentlig bare brukt tiden min på en av de lange norskleksene som læreren er så glad i å gi oss. Men nå må jeg få litt søvn, skal opp halv seks i morgen, wiiii! 

Livretten min♥

hahahahhah, fina i aksjon.

-Kristine

Jeg elsker deg...

Person som har kuttet strømledninga på skolen♥

Wiiiiii, fri fra skolen i dag! Strømledninga var tydeligvis blitt kuttet så alle fikk dra hjem! Utrolig rar følelse egentlig, var jo klar for den mest krevende dagen i skoleuka, også plutselig var den ikke der. Jeg og Erle dro rett på butikken for å kjøpe smoothie- og vaffelingredienser, dette måtte jo feires! Etter å spist oss stappmette sovnet vi begge foran tv?en. Da vi våkna var det fire siders stil om et land som ventet på oss. Så er det er det dagen har gått ut på. I kveld skal jeg på teateret for å ha sangprøve. Egentlig ganske trist å sitte inne å gjøre lekser mens sola skinner ute, men sånn er ungdomsskolelivet. -Kristine

"Fantastisk oveskrift"

Hei!!

I dag var Emma og Erle på besøk, vi lade oss grøt før vi dro en tur ned til byen. Jeg fikk ikke vært der særlig lenge da, siden jeg hadde teaterøving. Da jeg kom hjem for en time siden satt jeg meg rett ned med matten, og nå holder øynene mine på å gli igjen, jeg blir så sykt trøtt av matte, haha. Jeg må nok slenge inn noen bilder fra søndag, tok ikke noen i dag dessverre.


Erle fant en firkløver, var faktisk helt tilfeldig, hun kastet bare et blikk ned på bakken og der var den!

-Kristine

Jenter i aksjon

Dette innlegget skulle egneltig ha vært postet i går, men da jeg først skulle blogge, klikka dataen. Det er så typisk!

I går kom Rikke, Erle og Ida på besøk, det var en herlig dag med noen herlige jenter! Vi tok helt sykt mange bilder, bestilte pizza, lagde smoothie og vafler. 


Litt sånn veldig flytende smoothie.


Stemnig for bilde!


♥♥♥

Nå drar jeg en tur til Emma, få en fin kveld!

-Kristine

 

Kinoo

Hei! Dette er da den første gangen jeg blogger fra mobilen, og forhåpentligvis den siste også, hater innlegg fra mibil! Alle bildene blir alltid så små, noe som gjør innleggene skikkelig triste etter min smak.

Sorrysorrysorry for at jeg ikke at blogga i dag, det ble rett og slett ikke tid til det.
Jeg var i byen men Erle og Ina, vi shoppa, spiste og dro på kino. Var super koselig!
Men nå må jeg nok få meg litt søvn, starter jo klokken åtte i morgen...
Natta! <3
(Beklagr for det lille, dårlige bildet)

Film tid

Da kom Erle på besøk! Siden vi begge har en sløve dag bestemte vi oss for å se en film, vi valgte en usett "Jack and Jill". Får slenge inn ett par bilder, så blogges vi i morgen!

Hva gjør dere i kveld?

-Kristine

Hjemmekos

Halla bloggen!

Jeg ble rett og slett helt utslitt av fjellturen i dag, så jeg bestemte meg for å være litt lat og bare henge hjemme, noe som er utrolig avslappende. Har laga meg smoothie og sånn havregryn greie. Tenkte å finne fram noen episoder av "En moderne familie" også. Haha, læreren vår glemte å si når vi skulle på skolen, så jeg satser på at ingen minner han på det også. 

-Kristine

Sportacus

I dag var vi på fjelltur med trinnet. Var en utrolig lang og krevende tur, jeg ble faktisk helt sykt sliten. I morgen kommer jeg nok til å være så støl jeg ikke har vært på lenge, haha!

Så har jeg jo lagt opp en plan om hvor mye jeg skal trene i dette halvåret. Planen er å jogge minst tre ganger i uka og styrketrening minst to. Hittil gå det faktisk sykt bra, det er egentlig skikkelig typisk meg å gi opp etter ett par uker, men denne gangen har jeg ingen planer om å stoppe!

 

Hva har du gjort i dag?

-Kristine

 

 

Kristine Holmen

Kristine Holmen

14, Tromsø

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits