I sminkemappa mi

Hei!

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne legge ut bilder av hva jeg har i sminkemappa, så jeg tenkte å gjøre det nå. Dette er da de tingene som jeg ALLTID har i sminkemappa.

IsaDora Browsing powder: Dette er det beste solpudderet jeg noen sinne har prøvd, det er ugeskrivelig bra! Jeg har det i "94 matte tan" og kjøpte det på Cubus. 

bareMinerals: Denne foundation fra i.d  og er helt genialt. Den dekker ganske bra og er smatidig ikke dårlig for huden på noen som helst måte. Hvis man har uren hud burde man droppe den gamle foudationen og heller teste ut bareMinerals, den gir huden luft og ligger ikke tungt på i det hele tatt. Kjøpt på Kicks. Har det i fargen Fairy Light.

Clinique anti-blemish solutions: Jeg har nesten ikke ord på hvor godt denne dekker, pluss at den holder dagen ut. Jeg elsker den rett og slett. Har den i den lysteste fargen, kjøpt på tax-free.

Clinique marcara: Dette er en av de fem små reise/teste mascaraene jeg har. Denne var gratis, men jeg elsker den. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å kjøpe meg den i orginal versjon når den går tom.

Maybelline New york The Colossal volum express Waterproof: Haha, den hadde et langt navn! Man må vel egentlig bare ha en vannfast mascara med seg, syns egentlig ikke den er så fantastisk bra, men den er sånn helt grei. Kjøpt på Cubus.

Eyebrow liner: Denne er vel en klassiker. Den er jo faktisk utrolig bra da. Light Brown. Fra H&M.

Eye Liner: Helt ok Eye Liner, bruker den egentlig ikke så mye så det er nok like greit. Solid Black. Fra H&M.

Øyenbryns skjærer: Jeg bare elsker denne oppfinnelsen. Jeg hater å nappe øyenbrynene mine, og det er jo ikke vits å lide så mye for skjønnheten når det fins en annen løsning. Også kjøpt på Cubus.

Kostene:

IsaDora kosten er mykere enn en hundevalp. Herregud jeg elsker den!

Foundation kosten fra H&M, som dessverre er satt sammen med et annet piggsvin (jeg rev de fra hverandre) er faktisk mye bedre en jeg noen sinne kunne ha forestilt meg. 

Consealer kosten fra i.d er veldig bra, sånn er den saken.

Kosten fra i.d er nok et piggsvin, røyter gjør den også. Men den er jo brukelig da.

Tangle Teezer: HELT GENIALT! 

Avril Lavinge Sweet Rose: (Jeg tror det var noe sånt den het.) Størrelsen på denne flaska er liksom helt genial, og passer perfekt inn i sminkemappa mi + at den lukter himmelsk.

Dry Shampoo: Jeg må bare ha med meg tørr shampo, jeg er bare sånn. Man vet jo aldri når man finner ut av at det kan være nødvendig. Kan kjøpes på helt vanlig matbutikk.

________

Det var det! Nå skal jeg dra å jogge med Erle. God natt♥

-Kristine

 

 

 

Én kommentar

ole

29.08.2012 kl.16:15

du må jo vise sminkemappa di da ;)

Skriv en ny kommentar

Kristine Holmen

Kristine Holmen

14, Tromsø

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits